Hotel Messnerwirt Rasen AntholzHotel Messnerwirt Rasen AntholzHotel Messnerwirt Rasen Antholz

Pozdrav iz hotela Messnerwirt

Hotel Messnerwirt
Willkommen im Hotel Messnerwirt

Pozdrav iz hotela Messnerwirt - iz raja za skijanje i pješačenje Dolomiti - Antholz - Kronplatz - Južni Tirol

Naš hotel i ugostiteljski objekt Messnerwirt nalaze se usred Antholzertala u Južnom Tirolu, u blizini brda za skijanje Kronplatz, Dolomita i biatlon centra Antholz
Naši gosti posebno su oduševljeni ugodnom atmosferom, kulinarskim poslasticama, pripravljenih od svježih, pravih proizvoda s farme, u kombinaciji s izvornom ugostiteljskom srdačnošću

Očekujemo vas s veseljem! Vaša obitelj Zingerle 


 

Uživajte u odmoru u hotelu Messnerwirt u Antholzu…

Započnite svoj dan dopusta izvornim bifeom od seljačkog doručka koji se sastoji od mnoštva zrnastih vrsta kruha, začinjenog maslacem s planinskih pašnjaka, jogurta i biljnih čajeva iz vlastite proizvodnje, voćnih sokova i marmelada  …..… do čarobnog mirisa svježe kave.

Umorni ste od skijanja na Kronplatzu ili od pješačenja po Dolomitima? Onda se opustite u našoj oazi ugode uz finsku saunu, parnu špilju, hidromasažni bazen, solarij i razne masaže za opuštanje.

U okviru našeg polupansiona za sladokusce razmazit ćemo vas odabranim menijima od 4 do 5 jela, pripravljenih od prirodnih proizvoda; začinjenih i ukrašenih obiljem kreativnosti i fantazije! Rado ćemo poslužiti i vegetarijanska jela ili menije za alergičare. Na našem se bifeu dnevno nalaze hrskave, šarene salate.

Navečer ćete lijepo spavati u našim udobno namještenim sobama (sve sobe imaju balkon), sve dok vas drugog jutra ne dočeka novi dan pun doživljaja u brdima Južnog Tirola

 
 
Hotel Restaurant Messnerwirt - Antholz
Hotel Restaurant Messnerwirt - Antholz
Hotel Restaurant Messnerwirt - Antholz
Hotel Restaurant Messnerwirt - Antholz
Hotel Restaurant Messnerwirt - Antholz
Hotel Restaurant Messnerwirt - Antholz
Hotel Restaurant Messnerwirt - Antholz
Hotel Restaurant Messnerwirt - Antholz
 
 

Doživite Dolomite i Kronplatz po zimi…

Gorski krajolik blista mirno i začarano u svojoj zimskoj haljini. Što kažete na nekoliko krugova po svježe izbrazdanim stazama za skijaško trčanje pred kućnim vratima ili u biatlon centru Antholz? Ili još bolje, brzi spust skijama odn. daskom za skijanje? Kronplatz i njegovih 100 kilometara pista* nudi bezbrojne mogućnosti za brzo vijuganje. Skijaški autobus udobno će vas dopremiti do staza za skijanje. Želite promjenu? Onda se odlučite za super skijašku iskaznicu za Dolomite i vijugajte u Cortini, Alta Badiai; Grödenu i Hochpustertalu.

Doživjite Dolomite po ljeti… 

Hotel Messnerwirt vaš je bazni kamp za sve vrste aktivnosti u prirodi: pješačenje, penjanje, vožnju brdskim biciklom, šetnje, igranje golfa. Kod nas možete još pronaći dio izvornog Južnog Tirola: mrežu staza za pješačenje i ruta za vožnju biciklom, velebne glečere gorja Rieserfernergruppe sa slikovitim jezerom Antholzersee i Dolomitima. Idemo zajedno s vama svaki tjedan na planinski pašnjak „Grentenalm“ i pokazat ćemo vam kako se radi svježi sivi sir i maslac.